Shendet

Dieta e Victoria Beckham; Ja si të humbasësh 4 kg në 4 ditë

Dieta e Victoria Beckham; Ja si të humbasësh 4 kg në 4 ditë

Një ish-Spice Girl, gruaja e një nga futbollistëve më të talentuar, më të pasur David Beckham dhe gjithmonë në top formë. Madje shpeshherë ajo është kritikuar për peshën e saj, duke u cilësuar si tepër e dobët, por Victoria është një nga ato femra e […]

Pini këtë CAJ në vend të UJIT dhe barku do të zhduket për 15 ditë…

Pini këtë CAJ në vend të UJIT dhe barku do të zhduket për 15 ditë…

Fillimi i janarit shfrytëzohet si periudha më e mirë për të përcaktuar objektivat që doni të realizoni për vitin e ri, si dhe të bëni bilancet e atij që sapo lamë pas. Por, duke qenë se vijmë fill pas festave ku është e pashmangshme të […]