Christian Dior një herë tha: “Thjeshtësia, shija e mirë dhe vetebesimi janë tre bazat e veshjes së mirë dhe këto nuk kushtojnë para.” Disa prej nesh tentojnë të harrojnë për të tretin, gjë që minon vlerën e dy të parëve. Shumë prej tyre mund të lidhen me një situatë ku një imazh i bukur i […]

Femra

Nganjëherë prindërit i ndihmojnë shumë fëmijët e tyre. Të rriturit nuk mund të jetojnë jetën e fëmijëve të tyre për ta. Detyra jonë është t’i ndihmojmë ata të rriten dhe të fitojnë përvojën e tyre, dhe është e rëndësishme që të mos  i lodhni. Bright Side ka grumbulluar disa gjëra që nuk duhet të bëjmë […]

Femra

Derisa të bëhesh nënë, nuk mund të kuptosh ndjesitë, dilemat, frikën, por edhe gjithë gjërat e papërsëritshme që vijnë më pas. Pikërisht kështu: të papërsëritshme. Sepse çdo fëmijë sjell ndjesi të reja. Poooor nese me femijën e parë kë qënë me e kujdesshme se asnjëhëre me parë në jetë nuk ndodh kështu më fëmijën e […]

Femra

Siç duket preferencat e meshkujve ndaj dukjes së femrave janë shumë subjektive: disa pëlqejnë femrat e mbushura, disa të dobëta e të tjerëve nuk u intereson fare forma e trupit por u kushtojnë vëmendje gjërave të tjera. Shkencëtarët kanë ardhur në përfundim se ka disa gjëra tek pamja e femrave që ndikojnë tek meshkujt pa […]

Femra

7 faktorët e mëposhtëm ndikojnë në bukurinë e një gruaje, pavarësisht rimelit, buzëkuqit apo kremit që ajo përdor.Jane faktor qe nuk bien ne sy ne pamjen e jashtme por jane shume here me te rendesishem se dukja dhe aajo cfare tregojme ne impaktin e pare. 1. Pasionet Një grua e bukur nuk mund të kuptohet […]

Femra