Fashion

Ja kush janë XHINSET që po cmendin femrat që ju duhet ti keni patjeter…

Ja kush janë XHINSET që po cmendin femrat që ju duhet ti keni patjeter…

Pantallona xhins janë si buzëkuqi i kuq siç thotë dhe  Coco Chanel, për çdo grua tashme ka xhinse në forma dhe ngjyra të ndryshme. Nëse je nga ato femrat që dinë se cilat xhinse ju shkojnë, Skinny, me bel të lartë, të gjëra poshtë apo […]

6 SEKRETE për veshjet: Ja si të dukeni më gjatë dhe më e hollë në 2 minuta…(FOTO)

6 SEKRETE për veshjet: Ja si të dukeni më gjatë dhe më e hollë në 2 minuta…(FOTO)

Nuk është gjithmonë e mundur ta mbani veten në formë të përsosur. Por të gjithë kemi qenë në situata të tilla ku është dashur të rregullohemi brenda pak minutave në mënyrë që të dukemi sa më bukur që është e mundur. E për këso situata […]

10  veshje/aksesorë që duhet ti HIQNI menjëhere nga DOLLAPI juaj.

10 veshje/aksesorë që duhet ti HIQNI menjëhere nga DOLLAPI juaj.

Kur vjen puna për të zgjedhur një stil të modës nuk ka të drejtë apo të gabuar dhe kjo nuk ka të bëjë fare me çmimin e veshjes suaj. Shumë herë janë gjëra të vogla që qëndrojnë në rrugën e të qenit një fashionista. Keshilla […]