Bixhoz me dashurinë/ Shivai mëson se Daksh e ka gënjyer, Anika nuk ka fjetur me të, ja ç’do ndodhë nesër

Bixhoz me dashurinë/ Shivai mëson se Daksh e ka gënjyer, Anika nuk ka fjetur me të, ja ç’do ndodhë nesër

Shivai i thotë Anikës se nuk ka besim tek ajo dhe se mendonte që ajo është vajzë e sinqertë por tani e di të vërtetën. Anika e pyet për çfarë po flet. Ajo insiston që Shivai t’i tregojë. Shivai i thotë Anikës ti ke kaluar natën me Dakshin në shtëpinë time. Anika habitet dhe qan. Ajo pyet Shivain nëse vërtet mendon kështu. Shivai i thotë se e di që ka fjetur me Dakshin për 15 lakë. Anika nuk mund ta besojë dhe ngre dorën t’i gjuajë Shivait. Ai e ndalon dhe e ofendon Anikën duke e quajtur gjahtare pasurish. Anika largohet e lënduar.

Loading...


Dritat fiken dhe ajo frikësohet. Daksh i shfaqet para dhe i thotë Anikës se e donte por ajo do Shivain dhe u martua me të. Daksh i tregon Anikës që e ka vëzhguar 24 orë me kamera. Ai i thotë se nuk duhej të martohej me Shivain pasi ajo ishte e fejuar. Daksh e lidh Anikën shkruan revistawho. Tia qan për Robin. Mamaja i thotë se më mirë që Robin vdiq që ajo të përqëndrohet tek Shivai tani. Tia ja vë fajin Anikës për vdekjen e Robinit pasi ajo po e ndiqte dhe thotë se do hakmerret ndaj saj. Daksh flet keq për Anikën në shtëpinë Oberoi.

Ai thotë se Anika e mashtroi por Xhanvi nuk e beson ndërsa Pinki thotë se nuk do e lërë Anikën të qëndrojë më në këtë shtëpi. Shivai mëson se Daksh e ka gënjyer pasi 15 lakët Anika i ka marrë me kredi për shkollën e Sahilit./revistawho.com

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *