Shikoni sa është rritur vajza e Elsa Lilës; Ngjajnë si dy pika uji / foto

Shikoni sa është rritur vajza e Elsa Lilës; Ngjajnë si dy pika uji / foto

Elsa Lila, megjithëse këngëtare shumë e talentuar në Shqipëri e përtej saj, nuk ka qenë shepsh personazh i mdeiave rozë. Përjashtim bëri rasti kur erdhi në jetë vajza e saj e bukur, disa vite më parë, Evita.Të voglën e pamë vetëm një herë, pas lindjes, kur doli në një kopertinë reviste me të ëmën. Ishte aq e bukur sa nuk harrohej lehtë.

Sot, shumë vite më vonë po e shohim sërish…Evita ka ngelur njësoj e bukur, me sytë e kaltër dhe buzëqeshjen ‘e kuqe’. Daja i Elsës, avokati i njohur Saimir Visha, ka postuar këtë foto të mbesës së tij, e cila duket se përveç pamjes, ka trashëguar nga mamaja e saj edhe dashurinë për muzikën./LIVING

Loading...


 

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *