Bixhoz me dashurinë/ Përvjetori i martesës së Tias kthehet në tragjedi, ja ç’do ndodhë të hënën

Bixhoz me dashurinë/ Përvjetori i martesës së Tias kthehet në tragjedi, ja ç’do ndodhë të hënën

Shivai kërkon të falenderojë Anikën që e bashkoi me vëllezërit. Anika i thotë se e bëri këtë për familjen e tij. Shivai i thotë se edhe ai e bëri për familjen. Anika bën gati Sahilin për shkollë por e marrin në telefon nga shkolla dhe i thonë se nuk e pranojnë më vëllain e saj. Anika mëson se këtë e ka bërë Shivai dhe inatoset. Gjyshja i tregon Anikës që Shivai e ka futur Sahilin në shkollën më të mirë në qytet ku mund të qëndrojë atje dhe Anikën ta takojë në fundjavë. Anika shkon tek Shivai dhe i bërtet që merr vendime pa e pyetur.

Loading...

Ata grinden. Anika i thotë Shivait pse e bën këtë një herë bën mirë një herë bën keq një herë më shpëton një herë më ngre kurth ose më hedh në pishinë pse je kështu ndjej sikur ti do të më thuash diçka sytë e tu po më fajësojnë mua por goja nuk ta thotë ka urrejtje për mua në sytë e tu nuk e di arsyen çfarë kam bërë ti sillesh sikur unë të kam tradhtuar. Shivai i thotë po më ke tradhtuar. Anika e pyet për çfarë por ai largohet pa i kthyer përgjigje. Tia bëhet gati për të shkuar në një resort. Anika e pyet ku po shkon por ajo i thotë të mos ndërhyjë. Anika i thotë pse do ankohesh tek Shivai. Tia ngre dorën për t’i gjuajtur por Anika e ndalon dhe i thotë të ketë kujdes dhe se nuk ka për ta lënë të qëndrojë në këtë shtëpi. Tia largohet dhe flet me mamanë në telefon.

Ajo i thotë se do shkojë të festojë përvjetorin e martesës me Robin shkruan revistawho. Anika me Omin dhe Rudrën bëjnë plan të gjëmojnë Tian. Ajo shkon në resort dhe takohet me Robin. Ata janë në pishinë kur Tia sheh Anikën me Omin dhe Rudrën. Ajo i thotë Robinit të fshihet. Tia i thotë Omit dhe Anikës që ka ardhur vetëm. Ata largohen. Tia i thotë Robinit të dalë por tmerrohet kur e sheh gjak në duar. Ajo qan dhe i lutet Robinit të zgjohet. Anika i tregon Shivait se e gjëmoi Tian por ajo arriti ta fshihte burrin. Shivai i thotë Anikës se kjo nuk është e vërtet por Anika insiston që Tia është e martuar./revistawho.com

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *