Ja si ja uruan vetes dhe të vegjëlve të tyre 1 qershorin Vipat shqiptar

Ja si ja uruan vetes dhe të vegjëlve të tyre 1 qershorin Vipat shqiptar

Dita e sotme ju përket qenieve më të rëndësishme në botë, fëmijëve që japin lumturi në çdo familje. Sot ata festojnë, marrin dhurata dhe gëzojnë të gjithë vëmendjen e njerëzve. Edhe personazhet e njohur të ekranit nuk kanë nguruar të shkruajnë këtë 1 qershor. Disa kanë uruar fëmijët e tyre, ndërsa të tjerë kanë uruar veten duke pranuar atë pak çiltërsi që ju ka mbetur nga fëmijëria. Nga urimet për të qeshur deri te ato më të ndjerat, kështu kanë uruar VIP-at shqiptarë.

Loading...

 

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *