Nuk ka më dyshime: Albi, Alba dhe Kaludia flasin me fakte për lidhjen e tyre

Nuk ka më dyshime: Albi, Alba dhe Kaludia flasin me fakte për lidhjen e tyre

Ata janë përfshirë parreshtur në median rozë për shkak të lidhjes së tyre emocionale.Martesa e balerinëve Klaudia Pepa dhe Albi Nako ishte një nga më të përfolurat gjatë kohës që ekzistoi po aq sa u përfol dhe divorci i tyre.

Loading...

Dy artistët u treguan mjaft profesionalë dhe kanë tregua respekt të pakushtëzuar ndaj njëri-tjetrit edhe pas ndarjes. Tashmë Albi po përflitet për një romancë me balerinënë Alba Hoxha. Janë publikuar foto të tyre së bashku edhe pse të dy e kanë mohuar.

Ndërkohë që përfliten për raportin e tyre Albi, Klaudia dhe Alba janë kolegë që e vlerësojnë punën e njëri-tjeterit.Këtë e kanë treguar të dy balerinët, të cilët e kanë pëlqyer postimin e Klaudiës dhe janë thuajse gjithmonë mbështetes së saj në postimet e shumëkometuara të Klaudias.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *