Një nuse shtatëzënë; Jona Spahiu nis përgatitjet e dasmës / foto

Një nuse shtatëzënë; Jona Spahiu nis përgatitjet e dasmës / foto

Ashtu siç pritej, Jona Spahiu shumë shpejt do të kurorëzojë me martesë dashurinë e saj me Frenkli Ymerin. Prej disa kohësh një lajm i tillë qarkullonte në media, por moderatorja nuk kishte reaguar. Por dje, më në fund, ajo ka vendosur ta konfirmojë këtë lajm me anë të një fotoje të ftesave të dasmës, të publikuar në Instagram.

Loading...

Jona ka bërë të ditur se ftesat janë punim dore dhe ka zgjedhur ngjyrën e zezë. Sipër ftesave janë shkruar inicialet e çiftit. Reagimi i ndjekësve ka qenë i menjëhershëm dhe urimet kanë qenë të shumta. Gjithashtu përflitet edhe për një shtatzëni të mundshme, por Jona nuk ka folur ende publikisht lidhur me këtë gjë.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *