Fundi i Sulltaneshës Kosem në serial, gruaja e vetme që sundoi në Perandorinë Osmane

Fundi i Sulltaneshës Kosem në serial, gruaja e vetme që sundoi në Perandorinë Osmane

Edhe nëse nuk i kemi ndjekur, me siguri kemi dëgjuar për serialet historikë që janë trasmetuar në Shqipëri, si “Sulltani i Madhërishëm”, “Ertugrul” dhe së fundmi “Kosem” i cili po jepet aktualisht në Tv Klan.

Ajo që ka tërhequr vëmendje, është pikërisht personazhi kryesor “Kosem”. Në fillim, roli i saj u luajt nga Anastasia Tsilimpiou (pjesa e rinisë së Kosemit), aktualisht po luhet nga aktorja e njohur si Bihter nga shqiptarët, Beren Saat, dhe në sezonin e fundit, roli i Kosemit do luhet nga “Gylseren”, emri i vëtetë i të cilës është Nurgul Yesilçay.

Loading...

Ky serial historik u trasmetua në Turqi para 2 vitesh. Të gjithë po pyesim se çfarë do të ndodhë me Kosemin. Do donim që fundi i saj të ishte i lumtur pas gjithë përpjekjeve të saj për të ardhmen e Perandorisë, por sulltanesha Kosem vdes në episodin e fundit të serialit.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *