E sapo dalë nga dushi dhe PA makeup; Ja si duket Klaudia Pepa / foto

E sapo dalë nga dushi dhe PA makeup; Ja si duket Klaudia Pepa / foto

Klaudia është një prej balerinave më të talentuara në Shqipëri dhe di gjithmonë si të tëheqë vëmendjen, jo vetëm me talentin e saj, por edhe me postimet e herë pas herëshme në Instagram. Disa prej postimeve të saj kanë krijuar shpesh debat mes fansave, të cilët i quajnë të tepruara.E sapo dalë nga dushi, e mbështjellë me peshqirë dhe pa grim, balerina duket ndryshe nga si jemi mësuar ta shikojmë, por përsëri shumë e bukur.

Loading...

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *