Plas skandali ne familjen e Meghan, ja cfare bëri i ati për të anulluar dasmën / foto

Plas skandali ne familjen e Meghan, ja cfare bëri i ati  për të anulluar dasmën / foto

Me martesen e ciftit Harry dhe Meghan ne pah dolen shume gjera. Madje dolen edhe problemet qe Meghan ka me familjaret e saj. Te ftuar ne dasme nuk ishin shume prej tyre madje edhe i ati i  saj. Ai ka folur me princin per te anulluar martesen duke mos e shoqeruar keshtu ne altar. Por persa i perket vellait te saj i cili gjithashtu nuk ishte i ftuar Meghan ka thene qe “ Fillimisht im vëlla duhet të lërë alkoolin dhe gënjeshtrat”. Ajo qe e ka ndihmuar ne keto dite te veshtira familjare Meghan ka qene kunata e saj Kate Middelton

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *