E mbani mënd Marisen e “rebeleve”?! Shikoni ndryshimin drastik në pamjen e saj/ foto

E mbani mënd Marisen e “rebeleve”?! Shikoni ndryshimin drastik në pamjen e saj/ foto

Nje nga telenovelat me te ndjekura ne Shqiperi edhe ne mbare boten ka qene “Rebelet”. Te gjithe adoleshentet kane qene perpara ekranit te Tv kur kjo telenovele jepej. Katershja fantastike por edhe aktoret e tjere na kane bere per vete qe ne momentin e pare qe i kemi pare. Por ajo qe na ka bere persbtypje se aktorja ne rolin e Marisa ka ndryshuar jashtezakonisht shume dhe nuk vazhdon te aktroj me. Kur themi ka ndryshuar e kemi pikerisht per pamjen e saj te jashtme.Me poshte keni disa foto te aktores se sa ka ndryshuar qe nga koha e telenoveles edhe tani.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *