Te gjithë u veshën me taka, ja kush theu rregullin dhe veshi atlete në dasmën e Meghan/ foto

Te gjithë u veshën me taka, ja kush theu rregullin dhe veshi atlete në dasmën e Meghan/ foto

Numri i te ftuarve ne dasmen e Meghanit dhe Harryt ishte perafersisht rreth 1000 dhe te gjithe te ftuarit u munduan te ishin ne lartesine e dasmes me veshjen e tyre. Por ka qene shoqja e ngushte e Meghan e cila ka bere nje zgjedhje shume te vecante e cila eshte diskutuar shume. Ajo erdhi ne me atlete. Po po e degjuat mire me atlete. Dhe i ekspozoi ato edhe pse kishte nje fustan te gjate deri ne fund te kembeve.

Ajo eshte ndjere shume rehat por ne nje dasemt te tille duhet te dilte pak nga natyra e saj prej sportiste sepse ajo eshte teniste profesioniste. Deri diku nuk i vëmë faj, duke marrë me mend se sa impenjative do të këtë qenë për të ftuarit pjesëmarrja në dasmën më të madhe të vitit.

Loading...

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *