Brenda pallatit mbreteror, publikohen fotot familjare te dasmes se Meghan dhe Harry

Brenda pallatit mbreteror, publikohen fotot familjare te dasmes se Meghan dhe Harry

Harry dhe Meghan e kurorezuan dashurine qe kishin per njeri tjetrin me martese para dy ditesh. Nje dasme qe mori permasa nderkombetare persa i perket komenteve. Komentet kryesisht ishin pozitive dhe mbeshtetese per ciftin e ri. Sipas tradites se pallatit mbreteror cifti duhet te bej foto me familjaret. Keto foto jane vertet shume te bukura per tu pare nga te gjithe por jane edhe nje kujtim shume i bukur per Harryn dhe Meghan. Te gjithe pjestaret e familjes jane pjesemarres ne keto foto dhe duken vertet shume te lumtur nga kjo martese. Ne i urojme jete te lumtur ciftit dhe pse jo se shpejti me nje beb.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *