Meghan ka qënë e martuar edhe më parë; Ja si dukej ajo nuse atëherë / foto

Meghan ka qënë e martuar edhe më parë; Ja si dukej ajo nuse atëherë / foto

Meghan Markle u martua me një Princ të shtunën në Ëindsor Castle, por për ata që nuk janë në dijeni: Ajo ka qene në të vërtetë e martuar edhe më parë. Pas njohjes për shtatë vjet, Meghan dhe Trevor Engelson kishin një martesë të Xhamajka në vitin 2011, ku ajo mbante këtë fustan të bardhe, bust me një rrip me gur ne mes.

Loading...

Ata u ndane në vitin 2013 dhe Meghan e takoi Princin Harry tre vjet më vonë. Për shkak se ai është princ, dhe kur martohet me të, ajo bëhet pjesë e familjes mbretërore, ishte e qartë se fustani I saj e ardhshem i dasmës do të shkonte në një drejtim krejtësisht të ndryshëm dhe më të sofistikuar. Dhe voilà! Ja ku eshtë Meghan me e thjeshte dhe me elegante se asnjehere me pare!

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *