Shikoni sa e bukur është vajza e vogël e Valbona Selimllarit/foto e pa publikuar

Shikoni sa e bukur është vajza e vogël e Valbona Selimllarit/foto e pa publikuar

Valbona Selimllari eshte missi i pare shqiptar dhe vazhdon te jete ende e bukur si ne diten e pare kur e kemi njohur. Ajo eshte nene e tre femijeve, dy djem edhe nje vajze. Dy djemte e Valbones ne i kemi psre neper foto por vajzen jo. Ajo eshte shume e vogel dhe shume bukuroshe. Bona duket si nje nene shume e perkushtuar por edhe e rezervuar sepse jane shume te rralla fotot qe ajo nxjerr me femijet. Duke qene se jane te vegjel ajo preferon qe te mos i ekspozoj ne rrjetet e saj sociale me shume e shume ndjekes.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *