Dasma e Kate apo Meghan?! Ja cila ka kushtuar më shumë

Dasma e Kate apo Meghan?! Ja cila ka kushtuar më  shumë

Kostoja mesatare e një martese për nje  çift në SHBA dhe Britanine të Madhe është rreth $ 34,000 (£ 23,700).Por kjo shifer është, nëse nuk jeni shumë të pasur – dhe sidomos nëse nuk jeni mbretër të pasur.Nese kujtojme martesen e Kate Middelton dhe Princ William festimi i tyre i martesës kushtoi 34 milionë dollarë (23.7 milionë pund).

Loading...

Dasma e Markle dhe Princi Harry do të kushtojë më shumë se 45.8 milionë dollarë, sipas vlerësimit të te gjitha shpenzimeve.Pra po te krahasojme shifrat dasma e Harryt eshte shume me e kushtueshme se ajo e William dhe sidomos nese krahasojme numrin e te ftuarit qe tek dasma e pare ishin rreth 900 dhe tek e sotmja priten vetem 600 te ftuar sipas CNN.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *