Trend 2018: Ja cilat janë 4 ngjyrat ideale për thonjtë këtë verë/foto

Trend 2018: Ja cilat janë 4 ngjyrat ideale për thonjtë këtë verë/foto

Nje dore e paster dhe e rregullt ka nje rendesi te vecante te femrat edhe meshkujt. Por femrat kane mundesine ta bejne te duket edhe me bukur duke u kujdesur vecanerisht edhe per lyerjen e thonjve. Gjithmone jemi ne dileme se si ti bejme thonjte dhe kush eshte trendi i 2018. Ne fakt kete vit thonjte duhet te jene vetem nje ngjyre dhe te pa ngarkuar. Kater ngjyrat ideale jane e kuqja, e zeza, dhe dy ngjyrat nude e erret dhe nude ne kafe. Nese doni te ndiqni trendin 2018 atehere mos iu ndani ketyre kater nuancave te cilat jane te pershtatshme si per vere ashtu edhe ne dimer. Nuk duhet te jene te gjate por nese i doni te gjate mund ti beni ngjyre te kuqe sepse ua toleron.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *