Poni ndryshon totalisht look; Nuk do e njihni me pamjen e re / foto

Poni ndryshon totalisht look; Nuk do e njihni me pamjen e re / foto

Poni është një nga kengetaret më të pëlqyera shqiptare, gjithmonë me projekte dhe këngë të reja duket se ajo nuk ka kohë për të humbur. Ajo spikati për pamjen e embel dhe zerin e fuqimshëm që herën e parë që dolin në skenë. Por profesioni i këngëtares bën shpesh që vajzat të eksperimentojnë me pamjen e tyre, pasi dëshirojnë të shfaqen ndryshe në videoklipet që realizojnë.

Loading...

Këtë ka bërë edhe Poni sepse ndryshimi i saj i look-ut vjen si shoqërues i albumit të saj të ri ‘Identitet’. Këngëtarja ka prere flokët me baluke dhe duhet të pranojmë që i shkojnë shumë dhe se duket vërtet shumë seksi. Modelii ri i flokëve ja thekson edhe më shumë tiparet e  saj bukura.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *