E mbani mënd Çiljetën me flokët e kuqe kur luante tek “Njerëz dhe fate”/foto

E mbani mënd Çiljetën me flokët e kuqe kur luante tek “Njerëz dhe fate”/foto

Ciljeta Xhilaga eshte mbajtur dhe mbahet si nje nga femrat me provokouese dhe me sexy te showbizit. Te gjithe e njohin Ciljeten sepse ajo ka eksperimentuar si ne muzike ashtu edhe ne aktrim e modelim. Por ne na ka mbetur ne kujtese Ciljeta kur ishte fare e vogel dhe luante ne filimin “Njerez dhe fate” . Nje film ky qe ka mbetur ne kujtesen e shume shqiptareve. Per te gjithe ju qe keni kuriozitet apo nostalgji me poshte keni disa foto te Ciljetes me floket e kuqe dhe fare e vogel kur luante ne ate film si e dashura e Florit.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *