7 Vipat shqiptar që pëlqejnë të vishen njësoj me fëmijët e tyre / foto

7 Vipat shqiptar që pëlqejnë të vishen njësoj me fëmijët e tyre / foto

‘Nuk është fare e rendesishme nese kam djalë apo vajzë pasi pavarsisht kësaj ne mund të vishemi njësoj’. Kjo është motoja e preferuar e disa prej Vipave shqiptarë që pelqejne të kombinohen dhe të vishen njësoj me femijët e tyre të vegjel ose sic njihet ndryshe ‘matchy – matchy’. Kjo është kthyer në trend kohet e fundit jo vetëm në të gjithë botën por edhe në Shqipëri. Kombinime tëtilla i shohim me peronazhe si Aulona Musta, Inis dhe Ingrit Gjoni, Rezarta Shkurta etj të cilat na kënaqin sytë kur i shohim të kombinohen më të vegjlit e tyre. Nga këto fotografi të nënave shqiptare me fëmijët e tyre mund edhe të frymëzoheni dhe pse jo të provoni dhe ju një stil të tillë.

Loading...

Aurela Gace

Suada Sherifi

Rezarta Shkurta

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *