Keto janë XHINSET më tredi të momentit, nuk do ta besoni si duken nga mbrapa/ foto

Keto janë XHINSET më tredi të momentit, nuk do ta besoni si duken nga mbrapa/ foto

Brendi i veshjeve ‘Pretty Little Thing’ ka nxitur debat në internet për shkak të xhindeve të zeza që po i shet përmes internetit.

Në pjesën e përparme, xhinset duken normale, por në pjesën e pasme, te pjesa e vitheve, janë të shqyera, transmeton Telegrafi.

Loading...

Sipas ekspertëve, kjo shqyerje te pjesa e vitheve ju mundëson ta ‘shfaqni pak lëkurën’, si dhe të dukeni më seksi.

Megjithatë, xhinset nuk është se janë pritur edhe aq mirë në rrjete sociale, ku persona të shumtë e kanë kritikuar brendin për këto xhinse.

View image on Twitter

Por, xhinset nuk kanë pasur vetëm kritika, pasi që janë të shumta vajzat që i kanë pëlqyer xhinset duke i vlerësuar si trendi i këtij viti dhe e ardhmja e xhinseve.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *