Ja kush janë VIPAT shqiptar që agjërojnë në muajin e Ramazanit/ foto

Ja kush janë VIPAT shqiptar që agjërojnë në muajin e Ramazanit/ foto

Diten e sotme ka nisur muaji i shenjte i Ramazanit i cili eshte muaji i agjerimit per te gjithe besimtaret muslimane. Sot te shumte kane qene besimtaret te cilet kane ngrene mengjesin shume shpejt dhe kane nisur agjerimin ne muajin e sakrifices. Por ka edhe disa personazhe VIP te cilet agjerojne gjate ketij muaji. Me poshte keni nje liste te 12 vipave shqiptar qe agjerojne gjate ketij muaji.

1. Adrian Gaxha

2. Arta Bajrami

3. Big Mama

Loading...

4. Gili

5. Gold AG

6. Ledri Vula

7. Leonora Jakupi

8. Lirical Son

9. Mc Kresha

10. Shpat Kasapi

11. Sidrit Bejleri

12. Teuta Kurti

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *