Ka vetëm pak kohë që ka lindur por shikoni si është transformuar trupi i Aurela Gaçes / foto

Ka vetëm pak kohë që ka lindur por shikoni si është transformuar trupi i Aurela Gaçes / foto

Aurela Gaçe duket se e ka filluar vrullshëm stërvitjen për të rregulluar trupin e  saj pas lindjes së vajzës së dytë.Vetëm pak më parë këngëtarja ka publikuar në Instagram një foto mjaft motivuese nga palestra. Ajo duket se ka ndryshuar dhe është duke u rikthyer në format e mëparshme trupore.

Loading...

DHe gjithashtu ka bere nje krahasim te trupit pas lindjes se pare me te dyte  duke thene se vetem puna  dhe dashuria per veten mund te te veje ne levizje. Ajo e so veten e saj dhe po te njejten dashuri do tju percjelle edhe vajzave te saj kur te rriten! Nuk eshte hera e pare qe Aurela frymezon te gjitja femrat qe te kujdesen dhe ta duan trupin e tyre. Bravo Aurela!

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *