3 SERUME në kushte shtëpie për rritjen e flokut dhe parandalimin e rënies

3 SERUME në kushte shtëpie për rritjen e flokut dhe parandalimin e rënies

Mikesha rënia e flokëve është një burim shqetësimi dhe merakosje si për gratë ashtu edhe për burrat. Për parandalimin e saj ka një varg produktesh të shtrenjta të cilët mund t’i blini në kozmetikë, por ka edhe të tilla të cilat mund t’i përgatisni e gjësendet që keni në shtëpi.Ja metodat natyrale të ngadalësimit të rënies së flokëve madje metoda që ndikon në daljen e flokëve të rinj.Shum enga ne e vuajnë faktin se floku jonë nuk rritet ose bie.Keto 3 receta Bio qe mund ti pregatisni në kushte shtëpie do të jenë një zgjidhje ideale për ju. Unë me këto 3 receta ndalova rënien e flokut dhe e rinjenerova atë. 1. Uthulla e mollës përdoret për shumë gjëra në shtëpi. Por veçoritë acide që përmban rivënë në lëvizje zhvillimin e flokëve të rinj. Forma më e mirë e përdorimit të uthullës së mollës është shpëlarja. Pas shampos apo kremit të flokëve lagini flokët me uthullën e mollës dhe prisni rreth 15 minuta. Pastaj hapni çezmën dhe shpërlajini mirë. Këtë metodë mund ta praktikoni çdo ditë.

Loading...

Vajrat natyralë.Edhe vajrat natyralë të cilët janë një rrugë e mirë për daljen e flokëve të rinj në të njëjtën kohë përforcojnë rrënjët e flokëve. Pasi t’i lyeni flokët me vajrat e ullirit, avokados apo bajames duhet ta lyeni pak dhe lëkurën. Pasi të prisni 10-15 minuta derisa të përthithet nga lëkura duhet t’i shpërlani flokët. Kjo metodë mund të praktikohet një ose dy herë në muaj.boje3.Veza përdoret shpesh si zbutës natyral. Por përveç kësaj ajo përforcon dhe zhvillimin e flokëve. Dhe e verdha e vezës është një burim natyral proteinash. Përveç ndikimit në daljen e flokëve të rinj ajo ndihmon dhe në riparimin e flokëve të djegur. Merrni një vezë dhe thyejeni, pasi ta rrihni hapeni mirë nëpër flokë. Prisni një orë kështu dhe pastaj lajini mirë flokët. Këtë mund ta praktikoni një herë në javë.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *