Ndryshimet drastike të 7 VIPAVE shqiptar pas operacioneve plastike/ foto

Ndryshimet drastike të 7 VIPAVE shqiptar pas operacioneve plastike/ foto

Duket se po rikthehemi para shumë viteve, vajzat e famshme gati nuk njihen. Ato tashmë janë të suksesshme dhe duket se bashkë me famën kanë ardhur edhe ndryshimet në pjesë të ndryshme të trupit. Shumë prej tyre e kanë pranuar se kanë kryer operacione, edhe pse shumica pretendon se këto ndryshime kanë ardhur me moshën.

Gjithsesi duke parë galerinë bashkëngjitur lajmit mund te zbuloni “bukurinë natyrale” të vajzave.

Loading...

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *