Ja ku po i kalon Sia pushimet e para; Ami zgjedh për atë një vend përrallor

Ja ku po i kalon Sia pushimet e para; Ami zgjedh për atë një vend përrallor

Amrda Toska bashke me familjen e saj kane preferuar te bejne disa dite pushime ne Austri. Viena,kryeyteti i ketij vendi te ofron shume gjalleri dhe ndertesat e bukura e te larta te kenaqin pafund. Ne ditet qe ne jemi pushim i shfrytezojme ne maksimum madje ndonjehere duke abuzuar edhe me alkoolin. Keshtu ka bere edhe prezantuesja Amrda, ajo ka publikuar nje foto ne instagram ku para saj ka shume birra. Shpresojme mos ti kete pire te gjitha (shaka). Ne besojme se familja Mamaqi do te jete kenaqur shume,sidmos Sia sepse keto jane pushimet e para per ate. Viena eshte gjithmone nje denstinacion perfekt.

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *