5 modelet më trendy të flokëve për vitin 2018 / foto

5 modelet më trendy të flokëve për vitin 2018 / foto

Ka një shumëllojshmëri në prerjet e flokëve të vitit 2018, dhe ka diçka për çdo gjatësi. Ata që duan të eksperimentojnë gjithashtu do të jenë të lumtur – ngjyrat e ndritshme dhe forma janë shumë të modës tani. Por gjithashtu, ekzistojnë disa tendenca të përbashkëta që janë “IN” këtë sezon: ondet e medha, prerjet asimetrike, ngjyrat e vecanta etj.

Metropol24.al ka përgatitur një pasqyrë të prerjeve me trendy te 2018 për ata që janë të gatshëm për një ndryshim në jetën e tyre.

Loading...

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *