Si të rregulloni vetullat sipas formës së fytyrës tuaj / foto

Si të rregulloni vetullat sipas formës së fytyrës tuaj / foto

Që kur Cara Delevingne doli në skenë, jo vetëm që ajo u bë modeli me i mire per vetullat dhe te gjitha filluan te deshironin te kishin vetullat e saj.  Por, si çdo gjë në jetë, një madhësi dhe nje forme nuk i përshtatet të gjitha, dhe ju duhet të gjeni formën e duhur për të qene ne harmoni me fytyrën tuaj, përndryshe, në vend që të dukeni me bukur e beni shikimin tuaj mos te jete ne lartesine e duhur. Pra, per te gjetu se cila eshte forma me mire e vetullave dhe qe i pershtatet fytyres suaj shikojeni me poshte:

1.Fytyre ne forme rombi

Loading...

2. Fytyre ne forme zemre

3. Fytyre drejtkendesh

4.Fytyre e gjate

5. Fytyre e rrumbullakte

 

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *