9 GABIME me VESHJEN që ju bëjnë të dukeni demode dhe pa stil/ foto

9 GABIME me VESHJEN që ju bëjnë të dukeni demode dhe pa stil/ foto

Të gjithë kemi dëshirë të dukemi bukur dhe i kushtojmë rëndësi dukjes sonë. Megjithatë mund të bëjmë disa gabime që janë shumë të vogla mirëpo ndikojnë shumë në dukjen e përgjithshme. Më poshtë keni disa këshilla, e nëse i ndjekni këto do të dukeni me shumë stil e mjaft elegante. Mos vishni rroba me dizajne. Vetëm aksesorë.

 

Rrobat vishni me ngjyrë të zezë të mbyllur. Jo nuancë më të qelët, ngaqë duken të vjetra.

 

Loading...

Mos vishni fustane apo bluza që janë shumë të hapura.

 

Keni kujdes me madhësinë.

 

Mos vishni rroba me logo fallco. Të thjeshta janë më së miri.

 

Ngjyrat nuk duhet të jenë fluroshente.

 

Varëset vendosni të thjeshta jo të mëdha e të komplikuara.

 

Kurrë mos veshni çorape me sandale.

 

Mos vendosni bashkë aksesorë të artë dhe të argjentë. Përdorni vetëm njërën ngjyrë.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *