Kishte kohë që ishte zhdukur, Marina nga shtrati pa makeup tregon cfarë e shqetëson/ foto

Kishte kohë që ishte zhdukur, Marina nga shtrati pa makeup tregon cfarë e shqetëson/ foto

Marina ka shume kohe qe nuk eshte shfaqur ne ekran por edhe postimet e saj ne instagram kane qene shume te rralla. Sipas thashethemeve te shtypit roze mos dalja e saj ka te beje me nje shtatzani te pretenduar por ajo nuk ka konfirmuar asgje madje e ka hedhur poste kete thashethem. PAsi ajo postoi nje foto me Getoarin ku i shuajti te gjitha aludimet per shtatzanine e saj sepse barku i saj ishte i sheshte dhe ne forme shume te mire.

Ajo ka postuar nje video ku duket qe eshte e shtrire dhe pa makeup dhe ka treguar se ndihet e depresuar nga mugesa e diellit dhe nga koha jo e mire. “Kohë depresive”, ka shkruar ajo si description dhe ka perdorur dhe nje filter ne instagram qe ka nje diell artificial.

Loading...

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *