5 sekrete për fytyrë si BEBE nga dermatologët që ju NUK i dini akoma

5 sekrete për fytyrë si BEBE nga dermatologët që ju NUK i dini akoma

Mikesha per te pasur njelekure te paster ne fillim duhet te merrni informacionin dhe keshillat e nevojshme per te filluar rutinen tuaj. Me poshte keni 5 keshilla shume te rendesishme te thena nga dermatologet se si duhet te silleni me lekuren tuaj, kur duhet te aplikoni kremin qe fytyra ta perthith menjehere, cfare duhet te beni kunder rrudhave etj. Lexojini dhe mbajini vath ne vesh pasi jane shume te rendesishme!

1. Kremin për fytyrë vendosni të paktën 15 minuta pas larjes së fytyrës, sepse shtresa e kremit në fytyrë të lagur e prish termorregullimin natyral.

Loading...

2. Kur bëni piling në fytyrë, asnjëherë mos e kapni lëkurën rreth syve. Kjo do ta hollojë lëkurën e hollë.

3.  Mos harroni kremin e diellit! Në mëngjes vendosni gjithmonë kremin tuaj të diellit, dhe riaplikojeni cdo 2 orë nëse jeni të ekspozuar. Nëse vendosni make up, aplikojeni kremin e diellit poshtë make up-it tuaj!

4. Grave mbi 25 vjeç u nevojitet masazh i përditshëm i fytyrës. Pesë minuta në ditë me kujdes shtypeni fytyrën me majat e gishtave. Ajo do ta përmirësojë qarkullimin, dhe do të jetë parandalim i shkëlqyeshëm në krijimin e rrudhave.

5. Keni kujdes në përzgjedhjen e prodhimeve të kozmetikës. Zgjidhni ato që përmbajnë vitamina E. Ai është antioksidues i fortë që përshtatet çdo tipi të lëkurës dhe është i shkëlqyeshëm në luftën kundër plakjes.

Dhe e fundit e sugjeruar nga metropol24.al eshte qe te qendroni te hidratuar dhete pini shume uje si edhe te hani fruta, do e shikoni si do te ndryshoj lekuara juaj pas ketyre veprimeve!

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *