Si të ZBARDHIM lëkurën në kushte shtëpie / receta

Si të ZBARDHIM lëkurën në kushte shtëpie / receta

Është kthyer pothuajse në një mani për adoleshentet dhe femrat në ditët e sotme ngjyra më e bardhë e lëkurës. Në mesin e këtyre njerëzve disa përjetojnë ngjyrë të pabalancuar të lëkurës, si psh ngjyrë më e errët në qafë por më e çelur në fytyrë. Ndërkohë që pjesa tjetër thjesht përballen me pigmentin e errët të lëkurës të shkaktuar nga djegja e diellit. Ekspozimi për një kohë të gjatë në diell mund ta bëjë lëkurën tuaj më të errët, të mpirë dhe të thatë.

Loading...

Ndaj maska me poshte e mrekullueshme per zbardhjen e fytyres dhe per me teper keni edhe nje maske ler zbardhjen e flokeve. Kjo eshte nje nga maskat qe geishat i perdonin dikur per te pasur nje lekure te bardhe dhe shume te paster. Me siguri ju po mendoni per pastertine qe kane ka lekura e tyre por mos u shqetesoni fare tani mund ta keni edhe ju fale kesaj maske qe do te shihni ketu:

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *