Brenda shtepisë së 13 VIPAVE shqiptar, ja kush e ka kuzhinen më të bukur/ foto

Brenda shtepisë së 13 VIPAVE shqiptar, ja kush e ka kuzhinen më të bukur/ foto

Shtëpitë e personazheve të njohur, arredimi i tyre, mobiljet, dekori kanë qenë një kuriozitet më vete për publikun. Në një kohë kur jeta e personazheve të famshëm është shumë e ekspozuar në rrjetet sociale, shtëpia mbetet një hapësirë private gjithmonë e kërkuar nga syri i publikut. Revista Shije, në çdo numër të saj sjell hapësira nga kuzhinat e personazheve të njëohur të politikës, medias, artit, etj. Po ju sjellim disa foto.

1. Manjola Nallbani

2. Emina Cunmulaj

3. Ledina Celo

Loading...

4. Mevlan Shanaj

5. Orgesa Zaimi

6. Majlina Bregu

7. Suela Demiri

8. Romir Zalla

 

9. Altin Basha

10. Xhensila dhe Besi

11. Orinda Huta

12. Arbana Osmani

13. Maja

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *