Ju kujtohen xhinset e çuditshme të 2018?! Ja çmimi i tyre i pabesueshëm…

Ju kujtohen xhinset e çuditshme të 2018?! Ja çmimi i tyre i pabesueshëm…

Ju kujtohen xhinset qe vetem para disa kohesh pushtuan pasarelat e modes dhe me pas edhe median online?! Epo ne po jua rikujtojme edhe njehere, nese menduat se ajo qe pate ishte vetem nje trend per pasarelat e keni shume gabim sepse duket se nje firme e njohur ne Los Angeles i ka prodhuar dhe ato jane shitur menjehere te gjitha.

Loading...

Cmimi me te cilen jane nxjerre ne shitje ka qene 168 $, po po e perseris 168 $. Firma e njohur pranon se xhinset jane shitur gjitjandej vetem ne diten e pare te nxjerrjes online, keshtu te dashura mikesha mos u habisni me sikur keto ‘xhinse’ ti shikoni edhe rrugeve te Tiranes apo Shqiperise!

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *