Ja si dukej Almeda Abazi 10 vjet më parë kur fitoi MISS-in, ja sa ka ndryshuar/ FOTO

Ja si dukej Almeda Abazi 10 vjet më parë kur fitoi MISS-in, ja sa ka ndryshuar/ FOTO

Almeda Abazi eshte nje nga bukuroshet shqiptare e cila ka bere nje karriere shume te suksesshme edhe ne Turqi. Nje vajze shume e bukur, e zgjuar por edhe shume elokuente si rralle here ndodh me Miss-et. Ajo u shpall Miss ne vitin 2008 dhe qe atehere karriera e saj pesoi nje ngritje te menjehershme. Ndryshimi ne pamjen e saj eshte i madh por procesi i rritjes ka qene shume i vrullshem sepse e kemi njohur Almeden ne moshe  shume te re.

Loading...

Ajo eshte rritur mjaft mire dhe ne sot e kemi nje bukuroshe qe na krenon ne skenen nderkombetare dhe ne nje treg shume te madh si Turqia. Almeda je shume e bukur dhe natyrale.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *