7 gjëra që meshkujt vënë re tek femrat por ne NUK i dimë akoma

7 gjëra që meshkujt vënë re tek femrat por ne NUK i dimë akoma

Ka një besim se burrat nuk i kushtojnë vëmendje detajeve të vogla dhe shohin vetëm gjërat që shtrihen në sipërfaqe. Fakti është që ata zakonisht kujdesen për gjërat që gratë as nuk mendojnë. Dhe natyrisht është mirë të dihet për këto gjëra në mënyrë që t’i shfrytëzoni ato në avantazhin tuaj. Bright Side  mblodhi disa detaje të zakonshme që meshkujt zakonisht vërehin tek gratë sipas specialistëve, transmeton Metropol24.al.

1.Shprehjet e fytyres

2.Ngjyrat e veshjeve qe preferojne (nese duan ngjyren e zeze jane te ftohta, roza tregon qe jane romantike)

Loading...

3.Nese kendojne ne dush

Kjo është e mirë sepse nëse ndihemi se nuk mund t’i tregojmë emocionet tona për një kohë të gjatë, ajo ka një efekt psikologjik që mund të shkaktojë stres dhe të çojë në luftime dhe argumente

4. Menyra se si shkruajne mesazhet

Ja një tjetër fakt interesant: gjuhëtarët thonë se fjalët që ne përdorim tregojnë shumë për karakterin tonë. Frazat e shpeshta si “Mendoj, ndihem” nënkuptojnë që një person është i përqendruar tek vetja. Nëse një person gjithmonë përpiqet t’ju bindë se janë të sinqertë duke përdorur “Vë bast, më besoni”, ata mund të gënjejnë.

5.Pijet e tyre te preferuara

Disa njerëz i kushtojnë vëmendje kësaj, kështu që ata do të dinë se çfarë të porosisin më pas dhe disa njerëz e bëjnë këtë për të zbuluar gjendjen aktuale të të dashurve të tyre. Njerëzit gjithashtu vërejnë nëse gratë pijnë, sepse ata gëzojnë shijen herë pas here ose nëse janë të varur nga ajo.

6.Rrobat qe ajo zgjedh per te bere pershtypje tek te tjeret

Është gjithashtu e mundur të kuptojmë qëndrimin e një gruaje ndaj një djaloshi të veçantë bazuar në mënyrën se si ajo është e veshur: nëse ajo shkon në një takim në një fustan të mrekullueshëm dhe me flokët e saj bëhet në mënyrë të përkryer, ajo ndoshta është shumë e interesuar për djalë, por nëse ajo nuk kujdes dhe vjen në veshjen e saj të përditshme, ndoshta është një shenjë e keqe.

7.Nese ha pa merakun se do te shendoshet apo eshte gjithmone ne diete

Në realitet, kjo sjellje ka efekt të kundërt. Gratë që hanë sallatë duken të turpshme,  dhe si rezultat, më pak tërheqës në krahasim me një grua që urdhëron një biftek dhe duket e sigurt dhe e relaksuar. Përveç kësaj, në këtë situatë, meshkujt ndihen më të rehatshëm sepse janë në një lidhje me një person, jo me lepur.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *