7 trende që duhet të hiqni dorë menjëhere nëse doni të jeni moderne / foto

7 trende që duhet të hiqni dorë menjëhere nëse doni të jeni moderne / foto

Bota ka kaluar nëpër trende te ndryshme gjate koherave dhe dekadave. E nese disa mode rikthehen ka nga ato trende qe nuk duhet te rikthehen kurre, por kurre ama. Hidhini nje sy 7 trendeve te meposhteme dhe na thoni nee edhe ju mendoni ashtu sikur ne.

1. Pantallona ‘te varura’

Loading...

2. Veshjet / xhaketa me supa

3. Strecet si pantallona

4. Kepucet me maje

5. Modeli i flokeve bishtpellumbi

6. Pantallona Harem

7. Veshjet brenda fustaneve te ballove (trend i viteve 1800)

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *