Trendi i rrobave të banjës këtë vit do tju lërë pa mënd; Jeni gati ti vishni?…(foto)

Trendi i rrobave të banjës këtë vit do tju lërë pa mënd; Jeni gati ti vishni?…(foto)

Tani eshte bere e udhes qe cdo vit te dali nje trend i ri per rrobat e banjes. Ashtu si edhe vitet e tjera kete vit rrobat e banjes vijne shume ndryshe.  Dizanji më i ri i rrobave të plazhi është kthyer në trendin më të nxehtë të kësaj vere. ‘V-bar’ quhet stilimi i ri. Pjesa e sipërme vjen në formë V-je të përmbysur duke theksuar gjoksin. Ato duken vertet shume seksi dhe te pa eksperimentuara me pare. Kete trend e ka sjell nje modele braziliane. Qe keto rroba banjo te duken perfekte duhet te kemi nje trup shume te rregullt. Po ju jeni gati ti vishni? 

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *