Ja cili makeup ju mbulon të gjitha defektet në fytyrë / si ta zgjidhni

Ja cili makeup ju mbulon të gjitha defektet në fytyrë / si ta zgjidhni

Shumë gra dhe vajza vuajnë nga parregullsitë e shumta në fytyrë, aknet, shenjat e tyre apo edhe ngjyren e pabalancuar te lekures që kanë problem edhe në zgjedhjen e preparateve të duhura, në këtë rast pudrës që t’i korrektojë parregullsitë, shkruan metropol24.al.

Loading...

Shpesh pyesni veten por edhe mikeshat tuaja, cila pudër është më e mirë për fytyrën time? Kur shkojmë në qendra tregtare të kozmetikës, gabimin e parë që e bëjmë është se e provojmë pudrën në dorë, deri sa nuanca e dorës dhe e fytyrës dallon shumë. Dallon edhe lëkura në këto pjesë. Një pudër e mirë as që do të vërehet kur të aplikohet, dhe ky po që është një rezultat fantastik e që askush nuk do ta dijë se a ke vendosur makijazh apo jo.


Kur testoni nuancat e pudrës, këtë gjë duhet ta bëni në qafë, me që është lëkura e njëjtë dhe afër fytyrës, e që do të jep rezultat të saktë dhe nuk ka gje me te shemtuar sesa te keni nje dallim te ngjyres se qafes nga ajo e fytyres.Shmangni ngjyrat i cili dallohet nga qafa, zgjidhni nuancën sa më origjinale.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *