AMI po ushqen SIAN me gji dhe ka një këshillë për të gjitha nënat/ foto

AMI po ushqen SIAN me gji dhe ka një këshillë për të gjitha nënat/ foto

Ami eshte bere nene per here te dyte dhe vajza e saj SIA eshte ne muajin e 2 te jetes. Ami eshte duke u perkujdesur ne menyre strikte per vajzen e saj. Ajo eshte duke e ushqyer vajzen e saj me gji, nje ushqim shume natyral dhe qe i jep te gjithe energjine qe femija ka nevoje deri ne muajin e 6 te lindjes. Kjo perkujdesje e Amit eshte fantastike duke marr parasysh se ajo eshte nje grua shume e angazhuar si ne biznes por edhe ne boten e televizionit. Ami perkujdeset jo vetem per vajzen por edhe per veten e saj.

Loading...

Ajo eshte duke pire nje lloj caji per nenat qe jane  duke ushqyer femijet e tyre me gji. Ajo ja rekomandon te gjitha nenave. Duket qe Ami po perkujdeset ne menyre te vecante si per vajzen edhe per veten e saj.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *