5 gjëra që që cdo cift i lumtur bën para se të flejë gjumë

5 gjëra që që cdo cift i lumtur bën para se të flejë gjumë

Është shumë e rëndësishme që të kaloni ca kohë me partnerin tuaj para se të shkoni në gjumë. Nuk ka rëndësi se sa kohë duhet të kaloni së bashku – një orë ose vetëm disa minuta. Kjo është vetëm qe ju te  shijoni njëri-tjetrin, flisni dhe tregoni dashurinë tuaj, kjo është gjithçka që ju nevojitet. Metropol24.al bëri një listë të disa këshilla të thjeshta por shumë efektive nga psikologët qe ciftet e lumtur duhet te bejne para se te flene. Ja cilat jane ato:

1.Vini telefonat silent dhe mos i merrni me vete ne dhomen tuaj te gjumit

Loading...

2.Shkojne ne shtihen ne te njejtin orar

3.Mos u zini kur shkoni per te fjetur por mendoni per gjera te bukura

4.Mos i mbani femijet per te fjetur ne dhomen tuaj te ghumit

5.Jepini njeri tjetrit nje masazh te mire para se te flini

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *