13 MODELET e flokëve që shëmtuan edhe femrat më të bukura, mos i bëni kurrë…

13 MODELET e flokëve që shëmtuan edhe femrat më të bukura, mos i bëni kurrë…

Në premierat e filmave, në parakalimet e tapetit të kuq dhe mbrëmjet gala, yjet duhet që përherë të shkëlqejnë dhe ndodh pothuaje përherë këshu. Pothuajse. Sepse ka ndonjë rast kur flokët i kanë tradhtuar: flokë të rruara përgjysmë, ngjyra të çuditshme, bukle si kukulla, volum XXL dhe gjatësi të parregullta… disa krehje i kanë bërë të duken keq edhe gratë më të bukura të botës.

Loading...

Dhe kur mendon që pas atyre modeleve fshihen parrukierët më të mirë, të vjen të thuash “sa të mirë e kam parukieren e lagjes”. Zbuloni në galeri dështimet më të mëdha të pamjes.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *