Pas lajmeve për shtatzaninë e dytë, Rudina Dembacaj tregon barkun/ FOTO

Pas lajmeve për shtatzaninë e dytë, Rudina Dembacaj tregon barkun/ FOTO

Rudina Dembacaj sot feston ditelindjen e bashkeshortit te saj. Ajo ne rrjetin e saj instagram ka uruar burrin e saj me nje dedikim te vecante. Ne nje torte ajo kishte shkruar ”Edhe 100 jeta ime, me 1 djale”. Kjo ngriti nje furtune te madhe ku portalet folen se Rudina ishte shtatzane per here te dyte. Kjo gje nuk rezultoi e vertete sepse ka qene vete rudina qe ka sqaruar gjithcka ne nje postim tjeter. Ajo e mohon kete lajm dhe shkruan ”Për kishë të Laçit nuk jam me barrë, Faleminderit” dhe ka treguar barkun ne palester.

Loading...

Ajo ndoshta i ka uruar burrit te saj nje ditelindje dhe me shprese se ne te ardhmen te kene nje djale si femije te dyte. Rudina eshte nje nje mardhenie shume te bukur dhe po jeton kohe shume te embla. I urojme ciftit ate qe vete Rudina i uroi bashkeshortit ”Me nje djale”.    

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *