Ky është NEPSI i Xhensiles gjatë shtatzanisë, ja cfarë i kërkon Besit në 12 të nates…

Ky është NEPSI i Xhensiles gjatë shtatzanisë, ja cfarë i kërkon Besit në 12 të nates…

Sot i ftuar ne ”1 kat me lart” Besi ka bere nje rrefim dhe i eshte pergjigjur shume pyetjeve nga ana e gazetarit duke folur per jeten personale si dhe  per shtatzanine e Xhensiles. Gazetari e pyeti per cfare ka neps Xhensila dhe Besi tregoi nje histori nga te tijat.  Ja historia qe ai tregoi. ‘Xhensila donte qershi, në mes të janarit. Në kohën më të papërshtatshme. Kisha marrë 2000 lek me vete, dola nga ora 11-12 e darkës. Shqyqyr që gjeta tek Pazari i ri. I kërkova një kile qershi. Më tha 8500 lek. Saaaaa?? (shpërthen në të qeshura).’

Loading...

Xhensila si te gjitha grate ka deshira te vecanta gjate shtatzanise por Besi po kujdeset qe asgje te mos i mungoje dashurise se tij.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *