5 GABIME me makeup-in që i bëjnë edhe VIPAT, mos i bëni më/ foto

5 GABIME me makeup-in që i bëjnë edhe VIPAT, mos i bëni më/ foto

Po ju paraqesim një koleksion të fotove me foto të dështuara nga yjet, sa për t’ju treguar se edhe ato bëjnë gabime si të gjithë njerëzit. Ndiqni 5 hapat e gabuara, absorboni në nënndërgjegjen tuaj dhe shmangni të njejtin fat që i ka ndodhur yjeve të famshëm.

1. Fytyrë fantazmë

Ju e dini se kjo mund të ndodhë, por a e dini se pse ndodh kjo? Ndonjëherë, mikrosferat prej siliciumi në disa HD dhe pluhur minerale reflektojnë dritë në kushte normale, por i japin lëkurës njëfarë nuance të bardhë reflektuese. Është mirë që para se të përgatiteni për dalje, të bëni një foto me telefon në hapësirë të errët sa për të parë efektin e dritës.

Fytyrë fantazmë

Screen Shot 2015-11-16 at 11.37.51 AM

Unë pas ngrënjes petulla me shqer pluhur…

Screen Shot 2015-11-16 at 11.38.35 AM

Fytyrë fantazmë

Sërish më e bukura prej të gjithave.

Loading...

Screen Shot 2015-11-16 at 11.38.43 AM

2. Theksimi i tepruar i fytyrës

Është bërë praktikë e shpeshtë theksimi i tepruar i pjesëve të fytyrës si faqet, sytë dhe buzët. Shihni aktoret me rradhë si Kate Lee, Keira Knightley e të tjera se si ngjyrosja e fytyrës nuk ka fund. Kaloni më shumë kohë cilësore duke aplikuar me brushë të pastër bronzer-in apo skuqjen e faqeve.

Theksimi i tepruar i fytyrës

Screen Shot 2015-11-16 at 11.41.14 AM

Nuk funksionon shprehja ”E kam vetëm sa për foto”. Kur nuk është mirë, nuk është.

Screen Shot 2015-11-16 at 11.41.21 AM

Theksimi i tepruar i fytyrës

As këtu nuk funksionon.

Screen Shot 2015-11-16 at 11.41.30 AM

3. Aplikimi i tepruar i produkteve kozmetike

Edhepse nuk ka asgjë të keqe ti kënaqeni produkteve të ndryshme kozmetike, por të teproni fytyrën me bazë dhe pudër dhe t’ju kriset lëkura gjatë buzëqeshjes nuk paraqet një gjë të hijshme. Mënyra më e mirë është të aplikoni shtresë të hollë të bazës (sherk-ut) dhe pudrës që mos të ju ngarkohet fytyra, ti skuqni faqet në mënyrë natyrale dhe padyshim do të fitoni pamje freskuese.

Screen Shot 2015-11-16 at 11.43.27 AM

Duket më e ngarkuar me shumë grim se sa në formë natyrale.

Screen Shot 2015-11-16 at 11.44.09 AM

Nuk është edhe aq keq, por gjithashtu kjo mënyrë nuk është edhe reale.

Screen Shot 2015-11-16 at 11.44.35 AM

4. Laps për kufizimin e buzëve

Qëllimi i lapsit për buzë është të definohen dhe korrigjohen format e buzëve për ti dhënë një pamje sa më të mirë dhe tërheqëse, mirëpo ndonjëherë aplikimi i tepërt i tij i bën femrat të duken artificial dhe shumë të ngarkuara. Shikoni foton se si duket Naomi Campbell me teprimin e lapsit për buzë.

Screen Shot 2015-11-16 at 11.45.33 AM

Laps për kufizimin e buzëve

Edhe një tjetër yll i famshëm që e tepron me lapsin e buzëve, por që e kursen veten me kamuflim të syzeve.

Screen Shot 2015-11-16 at 11.46.22 AM

5. Qerpikë artificialë që bien në sy

Qerpikët natyralë të Nikki Reed ndoshta janë krejtsisht adekuate. Por, pse kjo vazhdon të mabjë qerpikë artificial si fshesë mbi sytë?

Screen Shot 2015-11-16 at 11.47.52 AM

Qerpikë artificialë që bien në sy

Nëse dëshironi të bëni qerpikë të theksuar, vetëm mbushni apo plotësoni ato me maskara.

Screen Shot 2015-11-16 at 11.48.16 AM

Qerpikë artificialë që bien në sy.

Screen Shot 2015-11-16 at 11.48.28 AM

/femra.net

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *