14 Vip-at shqiptar që kanë të njëjtën moshë / foto

14 Vip-at shqiptar që kanë të njëjtën moshë / foto

Shpesh behemi kurioz te dime per moshen e personazheve te famshem  e sidomos atyre shqiptar. Kur e mesojme ndodh shpesh te na bej pershtypje sespe here duken me re vegjel e here me te medhenj se cjane ne te vertete, shprehet metropol24.al. Por e dini qe ka shume vajza te famshme qe kane te njejten moshe. Ne me poshte do tju njohim me disa vipa qe kane te njtin vit lindje me njera tjetren.

1.Enca dhe Eni Koçi, 22 vjeç

2.Xhensila dhe Lori, 25 vjeç

Loading...

3.Arbana dhe Alketa,34 vjeç

4.Elvana dhe Orinda,30 vjeç

5.Luana dhe Greta , 27 vjec

6.Soni dhe Albana Osmani,37 vjeç

7.Ami dhe Xhemi,35 vjec

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *