E pabesueshme sa vjece është Rita Lati;Nuk do ta besoni…

E pabesueshme sa vjece është Rita Lati;Nuk do ta besoni…

Sapo permendim emrin e Rita Lati na vijne ndermend skecet e saj me aktorin Behar Mera dhe humori qe e karakterizon ate. Na ka bere gjithe jeten te qeshim edhe ne ditet kur nuk kemi qene ne forme e per kete duhet ta falenderojme pamase. Ajo ka vite ne skene dhe ne e mbajme mend qe shume heret. Eshte e pabesueshme qe Rita eshte plot 58 vjece sepse nuk ngjan aspak shprehet Metropol24 . Kujdesi per veten e ka bere moshen e saj te jete thjesht nje numer i zakonshem. Rita ka edhe nje vajze,Rozen e cila eshte prezantuese shume e dashur per publikun.   

Loading...
Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *