Ky është SEKRETI më i thjeshtë për të lyer qerpikët/ foto

Ky është SEKRETI më i thjeshtë për të lyer qerpikët/ foto

Shumica e femrave aplikojnë maskarën vetëm në maje të qerpikëve, gjë që nuk e kanë të njëjtin efekt sikur lyerja e qerpikëve nga rrënja deri në maje.

Ti je një profesioniste e zonja. Të gjithë e pëlqejnë stilin tënd të veshjes. Dhe mahniten pas blerjeve të tua. Di të zgjedhësh vende të mira për të pirë kafen dhe për të shkuar me pushime. Zgjedh gjithmonë edhe dhuratën e duhur për miqtë.

Loading...

Po mirë, po qerpikët, pse nuk arrin asnjëherë t’i lyesh si duhet? Ja sekreti. Ti e meriton ta dish.


Duhet të bësh vetëm dy veprime, transmeton Telegrafi. Me majën e furçës t’i shtysh qerpikët nga brenda. Më pas t’i zhvendosësh nga jashtë. Edhe një herë tjetër. Ne videon e mesiperme do te shihni sesi behet e gjithe procedura.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *